КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Іванківська районна організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 10:18

Головна » 2011 » Листопад » 14 » ВЧИТЕЛЬ – “УНІВЕРСАЛ”. НЕ ВІРИТЕ? І ТАК БУВАЄ!
14:34
ВЧИТЕЛЬ – “УНІВЕРСАЛ”. НЕ ВІРИТЕ? І ТАК БУВАЄ!

Костянтин Анатолійович ГОРДІЄНКО    шанована в Оливі людина. Хоч сам і Розважівський, уже 18 років  їздить зі свого рідного села в сусіднє вчити дітей.     

 Відколи закінчив Київський педуніверситет імені Михайла  Драгоманова (а починав вчитися в цьому вузі, коли він мав назву інститут ім. Максима Горького), крім основної, яких тільки спеціальностей не довелося в сільській школі освоїти. І зараз колеги по-праву називають його "вчителем-універсалом”. Адже в Оливській школі, яка позаторік була перетворена в НВО "Школа-дитячий садок”, він учить всю дітвору різним навчальним дисциплінам. Школяриків молодших класів знайомить з природознавством, старших – з біологією, географією, "Основами здоров’я”, інформатикою. А набиратися сил, бути швидкими, вправними, витривалими, красивими, розвиватися фізично заохочує всіх школярів на уроках фізкультури. Крім цього Костянтин Анатолійович є класним керівником 5-6-7 класів. Не вірите? І так буває, зокрема в сільській школі. Де, наприклад, в 7 класі – всього один учень, в інших – більше

І як тільки все це в нього виходить, як учитель встигає з усім цим справлятися? Мабуть, це важко усвідомити іншим його колегам та колегам з інших шкіл району, які викладають тільки один предмет.

Свої здібності, теоретичний досвід і багаторічні практичні надбання, безперечно, сприяють успішній педагогічній діяльності Костянтина Анатолійовича.  Наприклад, беручи участь в районному конкурсі "Вчитель року-2010”, він став одним з п’яти кращих учителів району, виборовши перемогу в номінації "Географія”. А потім брав участь в обласному етапі згадуваного педагогічного змагання, показував свої доробки колегам з області, зокрема проводив уроки для учнів міста Обухова. Зі своїми земляками теж завжди з радістю поділиться набутими знаннями, формами та методами роботи з учнями різного віку. 

Крім того,що Костянтин Анатолійович вчитель - універсал, він ще й очолює первинну Профспілкову організацію Оливського навчально - виховного об"єднання. Вдало вирішує всі нагальні питання, що стосуються захисту  колективу.  


 

Переглядів: 734 | Додав: adminiv | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz